Модель оцінювання ефективності інвестиційних проектів - Маслак, Ольга Іванівна; Бала, В. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті обґрунтована доцільність врахування особливостей окремих галузей промисловості при розрахунку ефективності інвестиційних вкладень.

The article proved the expediency of taking into account characteristics of individual industries in the calculation of the efficiency of investment.
Keywords: рентабельність; хімічна промисловість; економічний розвиток; галузі промисловості