Сфери автоматизації економічних розрахунків - Пономарьов, Владислав Дмитрович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Національний університет "Запорізька політехніка", 2023)
Показано, що автоматизація бухгалтерського обліку передбачає, перш за все, вибір систем автоматизації бухгалтерського, податкового та управлінського обліку з наявних на ринку програм і їх адаптацію з урахуванням специфіки діяльності клієнта. Крім того, участь в адаптації системи автоматизації перелік вимог і особливостей діяльності конкретного клієнта.
Keywords: економічні розрахунки; автоматизація; аутсорсинг; ефективність; якість; витрати