Облікова інформація в системі управління людським капіталом - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Національний університет "Острозька академія", 2012)
Розкрито проблему, зумовлену відсутністю теоретико-методологічних розробок у сфері бухгалтерського обліку витрат, у розрізі складових людського капіталу, що не дозволяє забезпечити злагоджений взаємозв'язок бухгалтерського обліку із системою управління людським капіталом.

Solved the problem caused by lack of theoretical and methodological developments in accounting costs in terms of components of human capital, which does not provide a harmonious relationship with the accounting system of human capital.
Keywords: бухгалтерський облік; парадигма управління людським капіталом; людський капітал; соціальна звітність; accounting; human capital management paradigm; human capital management; valuation