Вплив глобалізації на інноваційну діяльність - Кузнецов, Юрій Анатолійович; Новік, Ірина Олексіївна; Перерва, Петро Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В науковій доповіді доведено, що глобалізація має значний вплив на інноваційну діяльність, стимулюючи її розвиток, однак вимагає продуманої стратегії на національному та міжнародному рівнях. Стійкість інноваційних систем залежить від здатності країн адаптуватися до глобальних викликів та зберігати свою науково-технологічну ідентичність.
Keywords: глобалізація; інноваційна діяльність; вплив; оцінка; стійкість; економіка; розвиток; промислові підприємства