Анан'єва, Валерія ВікторівнаКричковська, Лідія ВасилівнаБєлінська, Анна Павлівна2020-04-272020-04-272016Анан'єва В. В. Дослідження поверхнево активних властивостей порошку шкірки винограду / В. В. Анан'єва, Л. В. Кричковська, А. П. Бєлінська // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов 4-й Междунар. науч.-практ. конф., 17-18 октября 2016 г. / ред. кол. T. Mdzinarashvili [и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьков. политехн. ин-т" [и др.]. – Харьков : Панов А. М., 2016. – С. 163-164.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/45929ukбіологічна активністьсуспензіяметод Дю-Нуїмайонезний соустемператураоцтова кислотасировинапектинДослідження поверхнево активних властивостей порошку шкірки виноградуThesis