Економічний потенціал підприємства: методи оцінки та використання. Методичні вказівки до проведення практичних занять - Перерва, Петро Григорович; Рудика, Віктор Іванович (My University, 2021)
У методичних вказівках розглядаються основні поняття, зміст економічного потенціалу підприємства, розкрито його основні характеристики. Пропонуються практичні рекомендації для вибору методів дослідження. Економічний потенціал підприємства та оформлення їх результатів. Наводиться список рекомендуємої літератури для більш детального вивчення предмета. Видання призначене для аспірантів, які навчаються за спеціальністю 051 "Економіка" очної та заочної форм навчання, студентів спеціальності "Міжнародні економічні відносини" та "Туризм".
Keywords: методичні вказівки; практичні заняття; потенціал; технічні ресурси; інформаційні ресурси; фінансові ресурси; квадрат потенціалу; стадії розвитку