Театр англійських мініатюр як альтернативна методика формування комунікативної компетенції студентів вузу - Бадан, Антоніна Анатоліївна; Голікова, Оксана Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглядається студентський англомовний театр як новітня методика подолання утруднень у формуванні комунікативної компетенції студентів. Спираючись на попередній педагогічний досвід, автори доводять ефективність цієї педагогічної методики. Розглядаються усі етапи впровадження цієї методики на практиці.

This article describes the Students English Theatre as a new methodology of overcoming the difficulties in the communicative competency forming. Using previous pedagogical experience as a background the authors prove the pedagogical methodology efficiency. All the stages of the methodology implementation are described.
Keywords: усне мовлення; спілкування іноземною мовою; студентський англомовний театр; методика подолання утруднень; комунікативні стратегії