Влияние корпоративного управления на эффективность деятельности организации - Церковная, А. И.; Яровая, В. Ю.; Молчанова, Н. Ю. (НТУ "ХПИ", 2010)
У даній статті досліджується значення корпоративного управління та його вплив на ефективність діяльності організації. Стаття містить поняття, процес і принципи формування системи, проблеми підвищення ефективності корпоративного управління.

In this paper the importance of corporate governance and its impact on the effectiveness of the organization. This article contains the concept, process and principles of systems of increasing efficiency of corporate governance.
Keywords: экономическое развитие; инвестированный капитал; Совет директоров; акционеры; принципы корпоративного управления; управленческие решения