Выбор способов механического разделения суспензии гидроокиси титана - Трошин, Алексей Георгиевич; Моисеев, Виктор Федорович; Пономарева, Н. Г.; Васильев, М. И. (НТУ "ХПИ", 2008)
В статті наведені результати досліджень щодо вибору засобів механічного розділення гідроокису титану. На підставі критичного аналізу зроблений висновок про доцільність застосування відстійних шнекових центрифуг з безперервним вивантаженням осаду із попередньою фізико-хімічною обробкою.

In a report experimental researches of process of division of suspensions of hydroxide of titan are presented and practical recommendations are formulated on application of this process in processing of titan of containing offcuts.
Keywords: промышленные отходы; отмывка; механическое обезвоживание; высокодисперсная взвесь; нутч-фильтр; репульпация