Механіка - Гапоченко, Світлана Дмитрівна (ТОВ "В справі", 2021)
Навчально-методичний посібник містить короткі теоретичні відомості з розділу фізики "Механіка", методичні вказівки для самостійного розв'язання задач, приклади розв'язання задач і 24 варіанти задач для самостійної роботи. Посібник відповідає програмі курсу фізики, яка затверджена Міністерством освіти і науки України. Для студентів технічних спеціальностей.
Keywords: навчально-методичний посібник; динаміка; закони збереження; потужність; кінематика; матеріальна точка; енергія