Доповнена реальність і ресторанне меню - Чайка, Тетяна Юріївна; Бондарук, Р. О.; Васильєв, Д. К. (My University, 2023)
Використання технології доповненої реальності у дизайні ресторанного меню є інноваційною альтернативою традиційного меню паперового формату. AR-меню – це інтерактивне меню, що містить об'ємні 3D-зображення реальних страв. Технологія доповненої реальності надає рестораторам можливість втілення інноваційних креативних рішень, які приваблюють гостей, створюючи особливу атмосферу свята та нових вражень.
Keywords: 3D-зображення; ресторан; меню; AR-меню; QR-код