Чайка, Тетяна ЮріївнаБондарук, Р. О.Васильєв, Д. К.2023-12-052023-12-052023-11Чайка Т. Ю. Доповнена реальність і ресторанне меню [Електронний ресурс] / Т. Ю. Чайка, Р. О. Бондарук, Д. К. Васильєв // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : матеріали 1-ї Всеукр. наук.-практ. конф., 14-15 листопада 2023 р. : у 2 ч. Ч. 2 / оргком.: Н. В. Якименко-Терещенко [та ін.] ; ред. О. О. Носирєв ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 299-301. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71550.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71550Використання технології доповненої реальності у дизайні ресторанного меню є інноваційною альтернативою традиційного меню паперового формату. AR-меню – це інтерактивне меню, що містить об'ємні 3D-зображення реальних страв. Технологія доповненої реальності надає рестораторам можливість втілення інноваційних креативних рішень, які приваблюють гостей, створюючи особливу атмосферу свята та нових вражень.uk3D-зображенняресторанменюAR-менюQR-кодДоповнена реальність і ресторанне менюArticlehttps://orcid.org/0000-0002-7622-3193