Видавнича справа і технічне редагування - Азаренков, Володимир Ілліч (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Навчальний матеріал підготовлений відповідно до програми навчальної дисципліни "Видавнича справа і технічне редагування" для студентів спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". Рукопис містить виклад особливостей роботи коректора; видів та завдань коректур, загальних правил читання коректур; форм та методів роботи редактора над формуванням видання.
Keywords: текст лекцій; видавнича діяльність; редагування; коректура; авторський оригінал; міжнародне співробітництво; електронні видання