Методичні вказівки для проведення практичних занять з курсу "Рекламний бізнес" - Кітченко, Олена Миколаївна; Кучіна, Світлана Едуардівна (НТУ "ХПІ", 2017)
Дані методичні вказівки відповідно до навчального плану з курсу "Рекламний бізнес" включають 8 тем, що вміщують в себе питання та кейси, надаються деякі рекомендації щодо розв'язання пропонованих кейсів, надано перелік теоретичних запитань та тестів. Надається список літератури, використання якого допоможе краще зрозуміти зміст питання курсу та отримати навички в розв'язанні задач рекламного бізнесу.
Keywords: рекламний бізнес; рекламний образ; рекламний ринок; суб'єкти рекламного ринку; рекламний процес; рекламні повідомлення; презентації; рекламна компанія; оцінка рекламної діяльності