Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи 2 за темою "Операції та інструкції C++" з курсу "Алгоритмізація та програмування. Частина 1" - Іванов, Лев Вадимович; Білова, Марія Олексіївна (My University, 2019)
У методичних вказівках подано п'ять завдань. У цілому методичні вказівки будуть корисні студентам різних спеціальностей і форм навчання, які вивчають мову С ++.
Keywords: методичні вказівки; мова програмування; типи даних; значення константні; операції математичні; присвоювання складене; операції інкременту; операції декременту; операції відношення; операції логічні; операція "кома"; операція sizeof; інструкція-вираз; інструкція вибору; інструкції циклічні; інструкція break; інструкція continue; інструкція goto