Аналіз можливості використання синтетичного газового палива в стаціонарному двигуні 11ГД100М - Осетров, Олександр Олександрович; Кравченко, Сергій Сергійович; Климець, Юрій Олександрович (НТУ "ХПІ", 2012)
Робота присвячена аналізу можливості використання синтез-газу в стаціонарному газовому двигуні 11ГД100М. Розроблено схему комбінованої установки отримання синтез-газу з ДВЗ, побудовано математичну модель і програму розрахунку робочого процесу газового двигуна, виконане розрахункове дослідження роботи двигуна на синтетичному газовому паливі.
Keywords: ДВЗ; двигуни газові; синтез-газ; ВВС; ВГ