Система маркетингового планування підприємства - Кобєлєв, Валерій Миколайович; Кривих, О. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглянуті проблеми маркетингового планування туристичних підприємств. Маркетингове планування розглядається як складова і основоположна частина при розробці маркетингової стратегії. Запропоновано алгоритм гнучкого планування маркетингової діяльності підприємств сфери туристичного бізнесу.

This article is about the problem of marketing planning of tourist enterprises. Marketing plan-ning is considered as a compound and basic part by working out of marketing strategy of the enterprise. Here you can find an algorithm of flexible planning of the marketing activity of the enterprises in tourist business
Keywords: маркетингове планування; маркетингова стратегія; туристичне підприємство; реалізація маркетингової стратегії; система маркетингового планування