Розробка технолгічних режимів рафінації олійних розчинів β-каротину - Бєлінська, Анна Павлівна; Кричковська, Лідія Василівна; Зекунова, Тетяна Іванівна (Одеська державна академія харчових технологій, 2010)
Розроблено технологічні режими рафінації "бета-каротину мікробіологічного в олії", які забезпечують поліпшення його фізико-хімічних показників. Застосування запропонованих технологічних режимів рафінації "бета-каротину мікробіологічного в олії" дозволяє збільшити його термін зберігання до 24 місяців (проти існуючих 8-10 місяців).
Keywords: бета-каротин мікробіологічний; рафінація; окисна стабільність; гідратація