Інтерактивне онлайн-навчання під час вивчення англійської мови у немовному ЗВО - Мох, Юлія Андріївна (СГ НТМ "Новий курс", 2025)
Розвиток онлайн-навчання привніс нові підходи до викладання англійської мови у немовному ЗВО, а інтерактивні методи стали ключовим елементом цієї зміни. Викладачі мають змогу використовувати вікторини, ігри, дискусії та різноманітні мультимедійні матеріали, для того, щоб створити досвід занурення під час вивчення англійської мови для своїх студентів. Це дозволяє студентам не тільки більш ефективно навчатися, а й робить процес навчання більш захопливим, що стимулює їхній навчальний процес, роблячи більш зацікавленими та здатними до спільної роботи. Інтерактивне онлайн-навчання – це навчальний процес в Інтернеті, де можна брати активну участь самому. Під час такого навчання студенти не просто читають підручники або дивляться записані лекції, як зазвичай. Під час такого навчання використовуються різні цікаві штуки, щоб зробити це навчання веселим та корисним.
Keywords: навчальний процес; вища освіта; дистанційне навчання; англійська мова; інтерактивне онлайн-навчання