Організація екскурсійної діяльності - Проскурня, Олена Михайлівна (Моделіст, 2020)
У тексті лекцій розглядаються основні поняття з організації екскурсійної діяльності: функції та ознаки екскурсії; класифікація екскурсій; технологія підготовки екскурсії; розробка змісту екскурсії; методична розробка екскурсії; екскурсійний тур і його розробка; найпопулярніші екскурсійні тури України; організація надання послуг у тематичних парках. Видання призначене для студентів, які навчаються за спеціальністю "Туризм" (дисципліна "Організація екскурсійної діяльності") очної та заочної форм навчання.
Keywords: текст лекцій; туризм; класифікація екскурсій; тематичні парки; екскурсійні тури