Кінематика точки - Аніщенко, Галина Оттівна; Лавінський, Денис Володимирович (My University, 2022)
Методичні вказівки призначені для закріплення у студентів знань з теоретичної механіки та їх використання в практичній роботі. В методичних вказівках подано матеріали з теоретичної механіки за розділом «Кінематика точки». Розглянуто загальні положення кінематики, наведено стислі теоретичні відомості, приклади розв’язання типових задач, а також варіанти завдань для самостійної роботи. Особливу увагу приділено отриманню студентами навичок і вмінь при розв’язанні прак-тичних задач і самостійній підготовці.
Keywords: методичні вказівки; практичні заняття; динаміка; рух; швидкість; пришвидшення