Оцінка ефективності людського капіталу у системі стратегічного планування підприємств - Ібрагімов, Е. Е. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті висвітлено проблеми оцінки (кількісної і якісної) людського капіталу у системі стратегічного планування підприємства на основі статистичних даних підприємств кондитерської галузі Донецької області. Отримані показники дозволили зробити висновки стосовно напрямків удосконалення управління персоналом як важливішою складової інтелектуального забезпечення стратегічного планування діяльності підприємства.

The article highlights the issue of (quantitative and qualitative) of the human capital in the system of strategic planning company based on the statistics of the confectionery industry, Donetsk region. These indicators allow to draw conclusions about ways to improve human resource management as an important component of intelligent software for strategic planning of the company.
Keywords: Донецька область; кондитерська галузь; інтелектуальне забезпечення; управління персоналом; strategic planning; assessment; human resources; personnel