Основні проблеми інвестиційно-інноваційної діяльності в Україні на сучасному етапі - Шишкіна, Євгенія Костянтинівна (НТУ "ХПІ", 2010)
Здійснюється аналіз особливостей інвестиційно-інноваційної діяльності в Україні. Досліджуються методи економічного зростання, інноваційно-інвестиційна активність господарюючих суб’єктів, співвідношення обсягів інновацій і інвестицій в українській економіці.
Keywords: інвестиції; інновації; інвестиційно-інноваційна діяльність; економіка України