Аналіз науково-інформаційних джерел щодо отримання легкофільтруючих осадів Fe(OH)₃ - Барсукова, Г. В.; Карпович, Е. О.; Вакал, С. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
Наведені результати досліджень, які спрямовані на пошук можливостей розробки технології отримання осадів Fe(OH)₃, що легко фільтруються, для виробництва залізорудних окатишів. Нова технологія дозволить частково утилізувати залізний купорос, який є основним відходом виробництва пігментного двоокису титану.

These are the results data of the research, which is aimed at finding ways to develop the technology of producing easy filtering sediments Fe(OH)₃ for the iron ore pellets production, which will partially let utilize vitriol as the main waste product of titanium dioxide pigment output.
Keywords: купорос залізний; окатиші залізорудні; пігменти залізоокисні; гетит; вилужування; фільтрація; iron sulfate; iron ore pellets; iron oxide pigments; goethite; leaching; filtration