Фази життєвого циклу товару як фактор формування його конкурентоспроможності - Чекаліна, Елеонора Петрівна; Сікєтіна, Наталія Геннадіївна; Сукач, С. О. (НТУ "ХПІ", 2009)
Пропонується використання математичного апарату для розрахунку об'єму реалізованої продукції та прибутку на кожній стадії життєвого циклу товару та весь його цикл. Такий розрахунок потрібен для ухваленні рішення про перехід підприємства на випуск нового виду продукції.

Offered to use the mathematical method for calculation of the volume of marketed product and profit on each stage of goods lifecycle and of its all cycle. Such calculation required for decision making about turning the enterprise on issue of the new type to product.
Keywords: товар; конкурентоспроможність; життєвий цикл; прибуток; інтегральна функція