IX Міжнародна науково-практична студентська конференція магістрантів. Частина 3 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2015)
До збірки включено тези доповідей, представлених на IХ Міжнародній науково-практичній студентській конференції магістрантів Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут", яка відбулась 07-09 квітня 2015 року.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; мікропроцесорна техніка; електричне перетворення енергії; електромеханічне перетворення енергії; енергозберігаючі технології; інформаційні технології; енергетика; хімічна технологія