Використання засобів комп’ютерно-орієнтованих технологій у професійній підготовці фахівців електротехнічного профілю - Кобися, В. М. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглянуто використання комп’ютерно-орієнтованих засобів і технологій у професійній підготовці фахівців електротехнічного профілю під час проведення віртуальних лабораторних робіт

In the article the use of computer facilities and technologies is considered in professional preparation of specialists of electrical engineering type during realization of virtual laboratory works
The use of facilities of the computer-oriented technologies is in professional preparation of specialists of electrical engineering type
Keywords: технічна освіта; віртуальне навчання; лабораторні роботи; електронні підручники; віртуальна лабораторія