Характеристики водовугільного палива одержаного з вугілля різних стадій метаморфізму - Круть, Олександр Анатолійович; Світлий, Юрій Герасимович; Білецький, Володимир Стефанович (Донецький гірничий інститут, 2011)
Експериментально одержані дані, що характеризують вплив ступеня вуглефікації на характеристики водовугільного палива. Одержані емпіричні залежності дотичних напружень від швидкості зрушення τ έ при течії водовугільних суспензій, приготовлених на основі вугілля різних стадій метаморфізму – від молодого вугілля марки Д до антрацитів.

Experimentally obtained data describing the degree of influence on the characteristics vuhlefikatsiyi coal fuel. The obtained empirical dependence of tangential stresses τ έ speed improvements in the flow of water-coal suspensions, prepared on the basis of coal of different stages of metamorphism – from a young coal of "D" to the anthracite.
Features coal fuel obtained from coal different stages of metamorphism
Keywords: котлоагрегати; неньютонівські середовища; водовугільні суспензії; напруження; coal fuel; loaded coal-water slurrie; coal metamorphism