Застосування електрохімічних технологій для очищення стічних вод від небезпечних хімічних речовин - Гапон, Юліана Костянтинівна; Трегубов, Д. Г.; Чиркіна, М. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
В роботі розглянуто переваги та вимоги до застосування електрохімічних технологій очищення промислових стічних вод. Запропоновано беззалишкову технологію отримання катодного матеріалу сплавом кобальт-молібден-вольфрам для подальшого використання у технології очищення стічних вод від небезпечних хімічних речовин.

The paper examines the advantages and requirements for the electrochemical technologies use for the industrial wastewater treatment. A residue-free technology for obtaining cathode material with a cobalt-molybdenum-tungsten alloy is proposed for further use in the technology of wastewater treatment from hazardous chemicals.
Application of electrochemical technologies for waste water treatment
Keywords: стічні води; електрохімічні технології; сплав Co-Mo-W; wastewater; electrochemical technologies