Кравченко, О. М.Решетняк, Н. В.Огурцов, Олександр Миколайович2019-05-292019-05-292017Кравченко О. М. Оптимізація технології виробництва хлібопекарських дріжджів / О. М. Кравченко, Н. В. Решетняк, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 305.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41443ukпромисловість харчовакультивування промисловемікроорганізми патогеннікислота ортофосфорнаОптимізація технології виробництва хлібопекарських дріжджівThesis