Підвищення довговічності барабанних гальмівних механізмів легкових автомобілів в умовах експлуатації - Назаров, В. І. (НТУ "ХПІ", 2011)
Визначена закономірність зміни технічного стану барабанних гальмівних механізмів легкового автомобіля при експлуатації в залежності від зміни коефіцієнта розподілу гальмівних сил між осями, їх геометричних параметрів та режимів роботи.

The regularity of technical condition change of drum-type brake mechanisms of the motor car during operation depending on the change of brake forces distribution between the axes, their geometrical parameters and the operating modes are determined.
Working life increase of drum-type brake mechanisms of motor cars under operation conditions
Keywords: знос спряження; вузол тертя; колодка; циліндр; навантаження