Експериментальні дослідження дослідного зразка топкої вставки запобіжника для захисту вимірювальних трансформаторів середньої напруги - Гречко, Олександр Михайлович; Байда, Євген Іванович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Розробка конструктивних рішень топкої вставки запобіжника для захисту ВТН на основі проведення попередніх експериментальних досліджень.
Keywords: розподільна мережа; середня напруга; наукові дослідження