Дослідження високоглиноземістих відходів хімічного виробництва - Кіріяк, А. В.; Бондаренко, Тамара Степанівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Обґрунтовано доцільність та невідкладну необхідність використання високоглиноземістих відходи хімічного з метою покращення санітарно-гігієнічних умов праці.

The expediency and urgent necessity of using high alumina chemical wastes to improve the hygienic working conditions is substantiated.
Research of high alumina wastes of chemical production
Keywords: санітарно-гігієнічні умови праці; кріптокристалічна частина; корунд; високотемпературна обробка; коефіцієнт термічного розширення; хімічне виробництво