Удосконалення методичних підходів до вибору стратегії інноваційного розвитку підприємства - Захаркіна, Л. С.; Будьоний, Б. О.; Захаркін, О. О. (НТУ "ХПІ", 2010)
У даній статті розглядаються методичні підходи до вибору стратегії інноваційного розвитку підприємств. Обґрунтовано необхідність коригування рівня потенціалу інноваційного розвитку на коефіцієнт адаптивності. Розглянуто можливі стратегії інноваційного розвитку підприємства при різних сполученнях фінансового потенціалу інноваційного інвестування та потенціалу інноваційного розвитку.

In this article the methodical going is examined near the choice of strategy of innovative development of enterprises. Grounded necessity of correction of level of potential of innovative development on the coefficient of adaptiveness. Possible strategies of innovative development of enterprise are analyzed at different connections of financial potential of the innovative investing and potential of innovative development.
Keywords: науково-технічний розвиток; планування; коефіцієнт адаптивності; фінансовий потенціал; financial potential; innovative development