Исследование процесса изомеризации подсолнечного масла - Токарь, Т. М.; Корягина, Н. А.; Сумцова, Людмила Андреевна; Каратеев, Арнольд Михайлович (НТУ "ХПИ", 2006)
В статті представлені результати дослідження процесу ізомеризації соняшникової олії. Матеріали на основі ізомеризованих олій можуть бути використані для отримання покриттів з високими фізико-механічними та захисними властивостями.

In article were presented results of the study process isomerization sunflower butter. The material got on base isomerization sunflower butter, can be used for reception covering with high physico-mechanical and protective properties.
Keywords: растительное масло; метод УФ-спектроскопии; жирные кислоты; сопряженные двойные связи; физико-механические связи; алкидные смолы