Simplified method of quality analisys for large objects perimeter monitoring radiotechnical systems - Kolisnyk, K. V.; Kipensky, A. V.; Sokol, Yevgen I. (National Aviation University, 2013)
Proposed a method that allows us to simplify calculations for the quality analysis of the large objects perimeter monitoring radiotechnical systems through the use of formal parameters for the dependence between parameters of monitoring system and the conditions of usage.

Запропоновано метод аналізу якості радіолокаційних систем контролю периметрів великих об’єктів, який використовує формалізовані показники, завдяки чому вдалося спростити розрахунки залежності параметрів засобів, що використовуються, від факторів умов застосування, та застосування звичайних методів математичного аналізу.
Спрощений метод аналізу якості радіолокаційних систем контролю периметрів великих об'єктів
Keywords: radiolocation control systems; perimeters protection control; electronic devises; quality control; системи контролю; системи радіолокаційні; засоби контролю периметра; електронні пристрої; контроль якості