Практичні аспекти управління зовнішньоекономічною діяльністю вітчизняних підприємств - Федоренко, Ірина Анатоліївна; Батюк, Кирило Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2017)
У статті розкрита сутність поняття зовнішньоекономічна діяльність підприємства. Проаналізовано стратегічні підходи до формування маркетингового комплексу та зв'язок цього поняття з розробкою товарної політики на локальному і глобальному рівнях. Запропонована стратегія диференціації для ЗАТ "АВК" з урахуванням конкурентних переваг для кондитерської галузі.

The article reveals the essence of the concept of foreign economic activity of the enterprise. The strategic approaches to the formation of the marketing complex and the connection of this concept with the development of commodity policy at the local and global levels are analyzed. The strategy of differentiation for JSC "AVK" is offered taking into account competitive advant ages for the confectionery industry.
Practical aspects of management of foreign economic activity of the enterprise
Keywords: коефіцієнт ризику; зміна валюти; система контролю; стратегічний план; ефективність; foreign trade; risk ratio; change the currency; management mechanism; control system; strategic plan; performance