Активізація пізнавальної самостійної діяльності студентів під час навчання за допомогою інформаційних технологій - Кондратюк, Володимир Дмитрович (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті висвітлюються особливості змісту пізнавальної самостійної діяльності студентів під час навчання за допомогою інформаційних технологій. Розкриваються методи підвищиння активності студентів, що ведуть до перебудови навчального процесу в бік самостійних форм навчання.

The article highlights the features of cognitive self activity of students during teaching which using information technology. Disclosed methods activity of students, leading to a restructuring of the educational process towards independent forms of training.
Activation of cognitive self activity of the students during training with the information technology
Keywords: підготовка професійна; підготовка фахівців; засоби програмні; технології комп'ютерні; Інтернет; сервіси мережеві; процес навчально-виховний