Аналіз впливу електричних параметрів лінійного електродвигуна на ефективність його роботи як джерела сейсмічних коливань - Мілих, Володимир Іванович; Ткаченко, Сергій Валерійович (ЕКОінформ, 2010)
Надана математична модель лінійного імпульсного електродвигуна. Виконано аналіз впливу його електричних параметрів на ефективність двигуна роботи як ударного джерела сейсмічних коливань при пошуку корисних копалин.

The mathematical model of linear impulsive electric motor and the analysis of influencing of his electric parameters is conducted on efficiency of his work as a shock source of seismic vibrations at the search of minerals is presented.
Analysis of influencing of electric parameters of linear electric motor on efficiency of its work as source of seismic vibrations
Keywords: лінійний імпульсний електродвигун; реакції грунту; реактор; якір; обмотка; linear impulsive electric motor; electric parameters; analysis of influencing; seismic vibrations