Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У збірнику наведено публікації та пропозиції щодо вирішення проблем та перспектив розвитку хімії, біо- та фармацевтичних технології, екології та економіки у харчовій, косметичній промисловості, сучасні методи підготовки фахівців відповідних галузей. Всі роботи мають наукову цінність і практичні рекомендації. Збірник рекомендований для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- та фармтехнології, екології та економіки у харчовій та косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; хімія; біотехнології; нанотехнології; екологія; косметична промисловість; фармацевтична промисловість; економіка; харчова промисловість; біологічно активні речовини