Облікова політика підприємства та можливість внесення до неї змін - Брік, Світлана Володимирівна (Національна металургійна академія України, 2019)
Облікова політика - це сукупність принципів, методів і процедур, що використовуються підприємством для ведення бухгалтерського обліку та складання і подання фінансової звітності. Головне призначення облікової політики - вибрати найбільш оптимальний варіант методики ведення обліку на своєму підприємстві.
Keywords: облікова політика; зміна облікових оцінок; бухгалтерський облік; фінансова звітність