Теплоакумулюючий матеріал фазового переходу для джерела низькопотенційної теплоти приватного домогосподарства - Жарков, Віктор Якович; Жарков, Антон Вікторович; Лазуренко, Олександр Павлович; Черкашина, Галина Ігорівна; Речина, Ольга Миколаївна; Шалигіна, Ольга Валеріївна; Хромишев, Віталій Олександрович; Хромишева, Олена Олександрівна; Бож'єв, Микита Валерійович; Шаров, Сергій Володимирович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2018)
Теплоакумулюючий матеріал фазового переходу для джерела низькопотенційної теплоти приватного домогосподарства. Як ТАМ використаний мірабіліт (глауберова сіль) - декагідрат натрію сульфату , зі стороннім джерелом кристалізації.
Keywords: патент; хімічні речовини; система акумулювання тепла; споживання енергії