Особливості ціноутворення на послуги підприємств готельного бізнесу - Якименко-Терещенко, Наталія Василівна (Молодий вчений, 2018)
Визначено особливості ціноутворення у вітчизняному готельно-ресторанному бізнесі.
Keywords: ціноутворення; ціна; тариф