Наскрізна програма практики - Раєвнєва, Олена Валентинівна; Аксьонова, Ірина Вікторівна; Сєрова, Ірина Анатоліївна (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, 2023)
Наведено загальні вимоги щодо проведення практики та систему її оцінювання, а саме: мету практики та заплановані результати, зміст практики і вимоги до баз практики, організацію проведення та керівництво практикою, оцінювання результатів проходження практики. Рекомендовано для студентів спеціальності 051 "Економіка" освітньої програми "Бізнес-статистика і аналітика" другого (магістерського) рівня, що пов'язують свою діяльність з бізнес-аналітикою.
Keywords: програма практики; види; загальні характеристики; зміст практик; вимоги до баз практик; оцінювання результатів практики