"Паблік рилейшнз у бізнесі". "Зв'язки з громадськістю у бізнесі" - Солдатенко, Ірина Олександрівна; Нетецька, Тетяна Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2009)
Посібник включає в себе основні теоретичні теми з курсу "Зв'язки з громадськістю", контрольні питання, основні поняття. Призначено для студентів та магістрів зі спеціалізації "Зв'язки з громадськістю"
Keywords: PR; піар-діяльність; фірмовий стиль; PR-повідомлення; ЗМІ; засоби масової інформації; імідж організації; фінансовий піар; фандрайзинг