Сутність та цілі індикативного планування соціально-економічного розвитку регіону - Мордовцев, Олександр Сергійович (Чернігівський державний технологічний університет, 2013)
У статті обґрунтована необхідність використання індикативного планування як одного з ефективних механізмів реалізації стратегічних цілей розвитку регіону. Сформульовано суть, цілі та завдання територіального індикативного планування і відображена система відносин суб'єктів планового процесу.

In the article the necessity of the use of the indicative planning is substantiated as one of effective mechanisms of realization of strategic aims for regional development. The essence, aims and tasks of the territorial indicative planning, is set forth and the system of the planning process subjects is reflected.
Keywords: індикативне планування; регіональний розвиток; державно-приватне партнерство; indicative planning; regional development; state-private partnership