Чисельний метод знаходження одного узагальненого функціонального інтеграла на невід’ємній границі одиничної кулі з нульовим центром - Романюк, В. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Поставлено задачу знаходження функціонального (континуального) інтегралу на невід’ємній границі кулі одиничного радіуса з центром у початку координат L₁[0;1] нормованого простору . Для чисельного методу його визначення побудовано інтегральну суму з відповідною нормою для диференціала точки досліджуваного підпростору простору L₁[0;1].

The task of finding of functional (continual) integral is put on the non-negative border of ball of single radius with a center at the beginning of co-ordinates of the rationed space L₁[0;1]. For the numeral method of his close determination an integral sum is built with the proper norm for the differential of point of the probed subspace of space L₁[0;1]
Numerical method for finding a generalized functional integral on nonnegative boundary of the unit ball with zero center
Keywords: континуальне інтегрування; квантова механіка; нормований простір; чисельний метод; диференціал точки; антагоністична гра; functional (continual) integral; rationed space; ball of single radius