Економічна статистика - Стригуль, Лариса Станіславівна; Сікєтіна, Наталія Геннадіївна (My University, 2020)
Метою даних методичних вказівок є забезпечення студентів, що навчаються за спеціальністю 071 Облік і оподаткування денної/заочної форми навчання вищих навчальних закладів навчально-методичними матеріалами, необхідними для практичної роботи над курсом "Економічна статистика". У даних методичних вказівках наведено контрольні запитання, завдання, розв’язання яких допоможе студентам досконально вивчити основні теми курсу.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні заняття; статистика; абсолютні величини; середні величини; відносні величини; ряди розподілу; вибірка; кореляційний аналіз