Аналіз кадрової складової галузі сільськогосподарського машинобудування України у 1980-х роках - Аннєнков, І. О. (НТУ "ХПІ", 2009)
В данной работе автором осуществлена попытка освещения и анализа проблемных вопросов кадрового обеспечения сельскохозяйственного машиностроения Украины в 1980-х гг.

The problem questions of agricultural mechanical engineering people ware of Ukraine in 1980 th are analyzed.
Keywords: технічні об’єкти; вищий навчальний заклад; ВНЗ; інженерно-технічні кадри; науково-дослідні роботи; дослідно-конструкторські роботи