Синтез законодавства України та Європейського Союзу у сфері безпеки об'єктів підвищеної небезпеки - Гапон, Ю. К.; Слепужніков, Є. Д.; Чиркіна-Харламова, М. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
У даній роботі проведено огляд законодавства України та Європейського союзу у сфері безпеки об’єктів підвищеної небезпеки.

This paper provides an overview of the legislation of Ukraine and the European Union in the field of security of high-risk facilities.
Synthesis of the legislation of Ukraine and the European Union in the safety of high-danger facilities
Keywords: аварія; небезпечні речовини; цивільний захист; accident; hazardous substances; civil defense