Методичні вказівки до семінарського заняття "Мотивація персоналу" з навчальної дисципліни "Менеджмент ІІ" - Лінькова, Олена Юріївна (НТУ "ХПІ", 2018)
Методичні вказівки щодо проведення семінарського заняття з дисципліни "Менеджмент ІІ" тема "Мотивація персоналу" розроблено на допомогу у вивченні дисципліни та організації роботи студента на семінарських заняттях. Викладений матеріал орієнтує студентів на вивчення першоджерел та літератури, яка містить приклади практичного застосування досягнень науки менеджменту в діяльності вітчизняних компаній та компаній, які працюють в державах з ринковою економікою. В методичних вказівках наведена структура проведення семінарського заняття та завдання для обговорення.
Keywords: менеджмент; мотивація персоналу; теорії мотивації; персонал підприємства; стягнення; винагорода